Over Ons

22-06-2016 15:25

Teitloos.nl is de vrolijkste & kleurrijkste webshop voor woon-, keuken- en kinderspul van het hippe Deense merk RICE, Pop Cutie & Kitsch Kitchen Amsterdam


Al jaren ben ik een enorm groot bewonderaar van Charlotte Hedeman-Gueniau, founder van het Deense merk RICE. In Nederland kon ik eigenlijk nooit echt de RICE producten vinden die ik zocht, niet in winkels, maar ook niet online. Hoe vaak ik niet gedacht heb, "hmm, zou ik zelf.." of "dát zou ik best zelf kunnen, toch?".  Eindelijk heb ik toen eind 2013 de stoute schoenen aangetrokken en contact gezocht met de Nederlandse Sales Manager van RICE. En 3 maanden later, op 1 maart 2014 was Teitloos een feit

OVER ONS RICE

Nu vind je bij Teitloos de allernieuwste, kleurrijkste & vrolijkste RICE collecties, maar natuurlijk hebben we ook een aantal echte RICE "golden oldies". Deze vind ik zelf stiekem vaak toch nog het leukst. Met Teitloos heb ik echt letterlijk meer COLOR, GLITTER & MAGIC in mijn leven gekregen. 

OVER ONS RICE

De producten bij Teitloos zijn fun, funky and functional, en worden gemaakt vanuit het idee dat je hét verschil kunt maken in de wereld door op een verantwoorde manier zaken te doen. De meeste producten van o.a. RICE worden dan ook gemaakt in ontwikkelings-landen door de lokale bevolking, die daar werken onder goede werkomstandigheden.

no-one can help everyone but everyone can help someone’

Over ons Teitloos

Nu, juni 2016, lanceren wij Teitloos 2.0 een make-over van het logo en de webshop. De webshop is lichter, overzichtelijker en het logo heeft mooie nieuwe tinten gekregen. En verder... verandert er eigenlijk helemaal niets. 

Hopelijk word jij net zo blij van onze nieuwe webshop en alle mooie, vrolijke spullen in onze shop. En heb je vragen, stel ze gerust!

Moniek

Teitloos 2.0 Logo

Geplaatst in Nieuws door

Moniek van Schaik

Post Comments

Verstuur reactie
* Verplichte velden