Eerste maand Teitloos.nl

06-04-2014 16:02

"Alle begin is moeilijk". "Wie A zegt moet B zeggen".  "Door de bomen het bos niet meer zien". Allemaal zinnetjes die de afgelopen maand heel vaak door mijn hoofd hebben gespookt. Whaahhhhh, waar ben ik aan begonnen, was een gevoel dat me vaak naar de keel vloog. "Kan ik het wel" of "Zal ik het ooit helemaal snappen". 

Overname TeitloosEerst was daar de dag van de overname. Wat was ik zenuwachtig. Tuurlijk, had ik er goed over nagedacht. Maar ja, laten we eerlijk zijn, wat wist ik er nu van. Ja, spulletjes kopen dat kon ik wel, maar zou het me ook lukken ze te verkopen. Op de dag
Teitloos is verhuisdvan de overdracht namen we gelijk alle spullen mee. Voorraadkasten, voorraad, printer, tafels, stoelen, verzendmateriaal, enz. Twee grote auto's bleken niet genoeg en dus werd er die week nog een keer heen en weer gereden en was eindelijk alles over. Daar zat ik dan tussen alle spulletjes. Langzaam begon ik alles uit te pakken en een plekje te geven in de ruimte die ik daarvoor op mijn zolder had vrijgemaakt. Wat zag het er al leuk uit. Precies zoals ik me had voorgesteld. Dat gaf in ieder geval vertrouwen.
 

Teitloos.nl eerste leveringEen paar dagen later ging de deurbel. Ik deed de deur open en daar stond een meneer met een stapel papieren in zijn hand. Hij was op zoek naar een bedrijventerrein, maar het adres op de bon in zijn hand was het mijne. Hij zei: "Ik ben op zoek naar de firma Teitloos.nl". Het duurde even, maar toen viel het kwartje "dat was ik". Euhh ja, stamelde ik, dan bent u hier aan het juiste adres. De meneer checkte nog even of ik het zeker wist, want hij had flink wat dozen in zijn vrachtwagen. Allemaal in de gang dan maar? En toegegeven, de gang stond behoorlijk vol. Het heeft dan ook nog tot laat in de avond geduurd voordat alles was uitgepakt en opgeborgen. Moe, maar voldaan ging ik mijn bed in. "Wat was dit gaaf".

De volgende dagen besteedde ik aan het in de shop zetten van alle spulletjes. Pfff, wat een werk. Foto's, beschrijvingen, prijzen, gewicht, verzendkosten, overal moest over nagedacht worden. En dan staat eindelijk alles erop. Wauw, wat een mooie shop is het geworden. Wat ben ik blij met al mijn producten van Rice. Nog even geduld hebben, want de spulletjes van Presenttime komen pas half april. Het is een vrolijk, blij, kleurrijk en gevarieerd geheel geworden. Ik ben echt ontzettend trots.

Make a face stickers Rice_dk Melamine beker bloemetjes Rice_dk Happy home Rice_dk  Stalen vergiet Pt,Bamboo keukengerei Pt,


En dan komen de eerste bestellingen... Ook weer even een spannend momentje. Pakketjes inpakken tot echte kadootjes, facturen maken, aanmelden bij Post.nl, wegbrengen naar het postkantoor en dan afwachten en hopen dat iedereen blij is met de uitgezochte spulletjes. En wat blijkt... geen verkeerde producten of kleuren ingepakt of verzonden, geen adressen verwisseld, geen artikelen besteld die niet meer te leveren zijn, niets van dat alles.Teitloos.nl op zolder
Pakketje Teitloos.nl  Teitloos.nl naar Post.nl

En nu, na iets meer dan 1 maand, kan ik zeggen dat ik het begin door te krijgen. De webshop, het beheer, de bestellingen, het verzenden, facebooken, twitteren. Jeetje wat heb ik onwijs veel geleerd de afgelopen tijd en dan heb ik het niet alleen over het hebben van een webshop, maar vooral ook over mijzelf. Mijn nieuwe levensmotto is dan ook... 
Doe wat je het liefst doet, dan volgt de rest vanzelf!

Geplaatst in Nieuws door

Moniek van Schaik

Post Comments

1 artikel(en)

Tineke Dijkstra

geplaatst op 18-05-2014 07:36
Hoi Moniek,
Ik ben heel blij met de vrolijke afwasborstel en de schuursponsjes, die Annabel me voor 'mijn verjaardag' heeft gegeven.! Goed dat ik je website heb ontdekt, ik ben dol op deze spulletjes met vrolijke kleuren.
Veel succes!
Groeten, Tineke Dijkstra

1 artikel(en)

Verstuur reactie
* Verplichte velden