Hieperdepiep

08-02-2015 10:18

bloemHieperdepiep...bloemetje

fotoactie teitloos.nl 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een jaar geleden heb ik Teitloos overgenomen en op 1 maart 2014 ben ik met de webshop zoals die nu is begonnen. Het was een jaar van hard werken, veel leren, maar vooral van heel veel lol, inspiratie en kleur!

Veel mensen shopten het afgelopen jaar in onze webwinkel mooie, vrolijke en blije spulletjes. "Wat zou het leuk zijn te zien waar al die spullen terecht zijn gekomen", dacht ik onlangs toen ik over het afgelopen jaar zat te mijmeren. Dus bij deze.....

Plaats op Facebook, Instagram, Pinterest of Twitter een foto van je "Teitloos" aankoop en tag je post met #teitloos1jaar. Degene met de meest vrolijke, kleurrijke en meest teitloze foto wint 50 euro aan Teitloos shoptegoed. Zorg ervoor dat je jouw foto voor 1 maart 2015 hebt gepost!

Op zondag 1 maart a.s. laten wij dan via Facebook, Instagram en Twitter weten welke foto wij het allerleukst vinden en wie er dus lekker kan gaan shoppen op teitloos.nl. Niet gewonnen, niet getreurd, misschien zie je jouw foto wel voorbij komen op het Teitloos blog waar wij een selectie van de mooiste foto's plaatsen. 

Geplaatst in Nieuws door

Moniek van Schaik

Post Comments

Verstuur reactie
* Verplichte velden