Houdoe en bedankt...

20-02-2014 20:38

afscheid Maris

Vanmorgen om 10:00 heb ik afstand gedaan van al mijn rechten, plichten en de voorraad van de website Teitloos.nl
Ik moet eerlijk bekennen, dat ik met bevende handjes mijn handtekening in drievoud op alle stukken heb gezet, het viel me best zwaar.
Vanmorgen was ik om 05:30 al wakker en sindsdien hoor ik constant die irritante regeltjes uit het Koningslied in mijn hoofd;

"De dag die je wist dat zou komen is eindelijk hier.
Ben je er klaar voor?
Kun je dat ooit echt zijn?"

Ik weet met mijn heel mijn hart dat ik er echt klaar voor was, maar ik kan niet ontkennen dat het pijn doet.
Mensen zeggen de laatste tijd vaak tegen me: 'Het is toch je kindje'. Maar zo voelt het voor mij niet. Het is meer een 'huisdier'.
Je kunt ongelooflijk veel van een hond of kat houden, maar als het niet meer 'past' (het beest is ongelukkig of je huishouden is te druk) of je blijkt er allergisch voor te zijn of iets dergelijks, dan is de keuze eenvoudiger gemaakt, dan daadwerkelijk afstand doen van je kind.
Teitloos heeft een fantastisch nieuw onderkomen gevonden en er gaat goed voor haar gezorgd worden. De nieuwe eigenaar(s) ga ik binnenkort uitgebreid voorstellen op de website (ik blijf nog een tijdje achter de schermen betrokken bij de overgang).
Vandaag houd ik het nog even bij mezelf, vandaag is 'mijn dag' en wil ik graag afscheid nemen.

Ik was weliswaar vier jaar lang het gezicht 'achter' Teitloos en het visitekaartje, maar ik heb dat alles niet alleen gedaan. Een aantal mensen verdienen het om even hardop en publiekelijk bedankt te worden, want zonder hun hulp stond ik niet waar ik nu sta.

Zoals Richard, die mij als allereerste vol enthousiasme heeft geholpen met het opstarten van alles en het opbouwen van de websites. Ik ben en blijf je eeuwig dankbaar voor alles wat je voor mij hebt gedaan ♥
Mijn hartsvriendinnen Sarah en Larissa, die niet alleen braaf kwamen opdraven om te helpen met beurzen en evenementen, flyeren, keuzes maken met de inkoop en het testen van producten, maar ook te alle tijde als klankbord voor mij hebben gediend: bedankt lieve meiden ♥
Marieke, Arne, Ingeborg, Rein & Ernst, die mij allemaal vanuit hun expertise volkomen belangeloos hebben geholpen met moeilijke vraagstukken op jurdisch, financieel en grafisch vlak: wat ben ik blij dat jullie altijd eerlijk tegen me zijn geweest en me voor veel dingen hebben weten te behoeden en me ook soms uit de brand hebben geholpen. Dank jullie wel ♥

In de afgelopen vier jaar, heeft Teitloos.nl een schare vaste klanten en volgers opgebouwd, van meer dan 15.000 mensen.....! Ik ken deze mensen natuurlijk niet allemaal, maar er is een grote groep (die ik niet allemaal persoonlijk kan noemen) die niet alleen regelmatig kwam shoppen in de webshop, maar ook enthousiaste mailtjes stuurde, feedback gaf, leuke dingen over Teitloos deelde op social media enz.
Dit heeft mij altijd zoveel goeds gedaan en was ook het mooiste onderdeel van mijn werk. Ik wil al deze lieve klanten en volgers ontzettend bedanken voor de enorme support ♥

Naast lieve klanten, heb ik ook in de afgelopen jaren leuke webcollega's gekregen en banden met leveranciers opgebouwd, van wie ik veel heb geleerd en met wie ik erg plezierig heb samengewerkt. Met sommige van hen blijf ik in de toekomst ook nog samenwerken en (het allerleukste!) heb ik inmiddels ook een vriendschappelijke band opgebouwd.
Dank je wel hiervoor lieve Angel (The Beauty Bakery), Pauline (Uit Pauline's Keuken), Sarah (A Cup Of Cake), Annefrid (Chocstar), Patricia (Mjam Taart!), Isabel (Rice), Walter, Pascal & Tom (Monkeybird)

Last, but definitely not least: mijn lieve, allerliefste grote liefde Seth.
De coole backpacker die tijdens zijn wereldreis spulletjes voor Teitloos kocht en naar me opstuurde, zodat ik een exclusief en onderscheidend assortiment in de webshop kon aanbieden. De stoere man die zijn goedbetaalde marketingbaan heeft opgezegd om mij fulltime bij te staan met de webshop. Zonder mokken (oké, een beetje dan) leerde je postpakketjes strak inpakken met glimmend roze pakpapier en cupcake stickers.  Ondanks dat je vaak liever wilde dat ik meer tijd vrijmaakte voor leuke dingen, liet je mij mijn gang gaan achter mijn laptop. Dank je wel dat je mij altijd in mijn waarde hebt gelaten, maar dat je me ook hebt laten zien dat er 'meer' is.
Wat vind ik het heerlijk om met jou samen te leven en te werken, ik leer zoveel van jou (vooral over hoe ik in het leven moet staan) en ik ben blij dat we dit kunnen blijven voortzetten. Ik hoop dat ik voor jouw bedrijf in de toekomst net zoveel kan betekenen, als jij in de afgelopen jaren voor mij hebt gedaan.
I love you till the moon and back

Ik ga even een tijdje bijkomen van alles, maar ik ben en ga niet weg.
Dus.... "Goodbye, but not farewell" of zoals ze in Brabant zeggen: "Houdoe en bedankt!"

bloglovinbuttonMeer Hare Maristeit op InstagramTwitter, Pinterest of Facebook.

Geplaatst in Nieuws door

Teitloos.nl

Post Comments

Verstuur reactie
* Verplichte velden