Keep On Moving!

13-01-2014 15:33

pakketjes versturen teitloos.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vorige week maakten wij bekend dat wij gaan stoppen met de webshop van Teitloos.nl

Dit betekent niet dat wij nu al gesloten zijn: integendeel! Wij versturen nog steeds alle bestellingen als niet te missen vrolijk verpakte postpakketten zoals we altijd al deden, vanuit ons kantoor met de knalroze vloer in het Haarlemse Stoflab, totdat de overname door een nieuwe partij afgerond is.
Wanneer dit gerealiseerd is, zal ook onze geweldig gave ruimte vrijkomen voor nieuwe huurders. Wil je hiervan op de hoogte blijven, volg dan Stoflab op Facebook!

Er verandert nu dus nog niets, behalve dan dat de SALE is uitgebreid en er GEEN nieuwe producten aan de webshop meer worden toegevoegd.

Inmiddels zijn we begonnen aan de eerste gesprekken met potentiële kopers. 
Reageren is nog steeds mogelijk, dus mocht je interesse hebben in overname van de naam, url, het logo, de website en webshop van Teitloos.nl, dan kun je contact opnemen met onze accountant, Rein van der Beek van Administratiekantoor Kamp BV.
Hij is telefonisch bereikbaar op 023-5311748 of stuur een email naar: rein@kampbv.nl

Natuurlijk zitten wij achter de schermen ook niet stil en zijn we stilletjes begonnen met onze nieuwe plannen. Nieuwsgierig? Volg Seth James Haringa op Twitter of Maris Maria Renne's blog 'Hare Maristeit' via Bloglovin of Facebook!

Geplaatst in Nieuws door

Teitloos.nl

Post Comments

Verstuur reactie
* Verplichte velden