Low Fat Art & Fun Stuff

23-04-2013 17:10

gummen zoetiteit 2010Leuke anekdote: in 2010 verkochten we op Zoetiteit gummen in de vorm van koekjes. Mijn zoontje was toen nog geen 5 jaar oud en op een onbewaakt moment dat de koekjesgummen op tafel lagen om gefotografeerd te worden en ik in de keuken bezig was, hoorde ik vanuit de woonkamer een ‘ieeeuuuwwww’ en wat gehoest, gehuil en gespuug. “BAH! Dat zijn helemaal geen koekjes mama!?!?!?!’

Het arme kind heeft daarna een klein trauma opgelopen, want ik kon geen verjaardagsfeestje meer met hem bezoeken of hij vroeg; ‘Is dat een echte cupcake of zit er handcreme in…?’

Daarom moest ik erg gniffelen, toen wij in maart de levering kregen van Chocstar’s“Chocoteit Repen”.
Mijn zoontje (nu 7 jaar) was diep onder de indruk toen hij de chocoladerepen aanschouwde:
“Mama…. ik snap het niet…. zijn het rekenmachine’s? Kladblokken? Heel grote gummen? Ze lijken en ruiken zo echt en ik wil er heel graag een hap uit nemen, maar dat mag niet hè…?”
chocoteit
Zijn verrukking was groot toen ik hem vertelde dat het ECHTE chocolade was met ECHTE snoepjes erin verwerkt en hij vraagt nu bijna dagelijks of de repen al verkocht zijn, in de hoop dat er heel veel (voor hem) overblijven.
Tot zijn grote teleurstelling, vliegen de repen de webshop van Teitloos uit, maar maakte ik hem gelukkig weer heel blij toen ik hem vertelde dat er een nieuwe levering repen van Chocstar aankomt en dat ze misschien, heeeeel misschien, na april ook nog heel even te koop zijn.

chocoteit

Foto: Chocoteit bestaat uit een reep flinke fairtrade chocolade met jellybeans vanChocstar + een ketting met (uiteraard niet eetbaar) chocoladereepje van Teitloos.nl die je nu SAMEN voor een feestelijk prijsje van € 9,95 kunt kopen in de webshops vanTeitloos.nl en Chocstar.nl

De slogan van onze eerste twee webshops ‘Zoetiteit‘ & ‘Sushiteit‘ was destijds‘Low Fat Art & Fun Stuff’ en we verkochten alleen niet eetbare hebbedingetjes en gadgets, zoals snoephorloges, bijoux met bedels van koekjes, macarons en cupcakes, choc-u-lators en lipgloss in ijsbekers of whoopie pies.
Oreo KettingenSnoephorloges
Foto’s: Oreo Koekjeskettingen & echte snoephorloges.

choculatorijsbeker lipbalm
Inmiddels is het assortiment van Teitloos wel uitgebreid met enkele eetbare dingetjes, zoals ‘Happy Gum For Your Crappy Life’, ‘Cupcake Jelly Beans’ en natuurlijk de limited editions ‘Chocoteit’ en de ‘Teitloos Thee’ met Pina Coladasmaak Uit Pauline’s Keuken.

Happy Gumcupcake jellybeans

Foto’s: Happy Gum For Your Crappy Life & Cupcake Jellybeans.

Zoals in een eerder blog geschreven, breiden we dit jaar het assortiment van Teitloos uit met meer keuken & bakspullen, wie weet voegen we nog meer eetbare artikelen toe! Wordt vervolgd…

Voor nu vond ik het een leuke afsluiter om enkele van mijn ‘all time favourites’ te tonen die helaas niet meer verkocht worden op Teitloos.nl, maar waar we nog wel regelmatig over gemaild worden.

stroopwafel onderzettersTompouce Zeep
Foto’s: Naar stroopwafel ruikende rubberen stroopwafel onderzetters en bijna niet van echt te onderscheiden ‘Tompouce Zeep’ met zoete gebakjesgeur.

Sushi Zeepjescupcake soapdispenser
Foto’s: ‘Take Away Bakje ‘Sushi Zeepjes’  met fruitgeurtjes en ‘Cupcake Soap Dispenser’ van keramiek.

cupcake handcremeTaartpunt Spaarpot
Foto’s: Cupcake Handcreme en een taartpunt spaarpot.

Dit blog van Mrs. Teitloos verscheen op 23 april op 'Hare Maristeit'.
Je kunt haar ook volgen op InstagramTwitter of abonneren op publieke Facebook updates.

Geplaatst in Nieuws door

Maris Maria Renne

Post Comments

Verstuur reactie
* Verplichte velden