WINNEN: Maak je eigen boek!

14-01-2013 21:11

boekenOp 15 april bestaat Teitloos.nl 3 jaar! We zouden er een boek over kunnen schrijven.... Misschien doen we dat ook nog wel!

Maar ja, hoe pak je zoiets aan? En hoe groot wordt de oplage? Wij vonden het antwoord en alle tools op de website van Blurb.

Waar zou jij een boek over schrijven en wat voor foto's zou je gebruiken? Een kookboek met al je lievelingsrecepten voor je kinderen? Een album met verhalen en foto's van je trouwdag voor je grootouders? Een overzicht van al je taarten en cupcakes dat je gaat verkopen via je blog of website?

Laat het ons voor 25 januari weten in een reactie op dit blog; wij mogen namelijk 1 iemand gelukkig maken met zijn/haar eigen boek t.w.v. € 35,00!
Hiermee maak je al een standaard boek met 120 pagina's.

De winnaar krijgt op 25 januari persoonlijk bericht van Teitloos.

LET OP: helaas zijn wij door serverproblemen op 22 januari, heel veel data kwijt!
D.w.z. dat er flink wat reacties op dit blog permanent verwijderd zijn en dat wij deze niet meer kunnen terughalen.

Daarom hebben wij deze actie met 2 dagen verlengd en zullen wij via social media e.d. mensen de kans geven om nogmaals mee te kunnen doen.

uit pauline's keuken

Foto: kookboek van onze webcollega 'Uit Pauline's Keuken' in de maak bij Blurb

Bij Blurb vind je alle tools die je nodig hebt om je eigen boek te maken.
Er is een ruime keuze aan fotoboeken, van hardcover tot paperback en in verschillende formaten. Maak je eigen boek met behulp van een de gratis online tools en leer hoe je een boek kunt publiceren en nog veel meer.

blurb

Geplaatst in Nieuws door

Teitloos.nl

Post Comments

Verstuur reactie
* Verplichte velden