Minke Pint: Goodbye!

25-01-2014 18:37

minke terpstraZoals jullie onlangs hebben kunnen lezen, stopt Hare Maristeit met de webshop van Teitloos.nl

Jaren geleden won ik op Facebook met een sinterklaasgedichtje een cupcake-nagellakremover en sindsdien ben ik Teitloosfan.

Toen ik een oproepje las dat ze iemand zocht om te pinnen op de Teitloos Pinterest-borden, zat ik op en neer te wippen op mijn stoel: “jeeeh! Twee dingen waar ik blij van word: Teitloos en Pinterest!

De afgelopen tijd heb ik een cyberverzameling van heb-ik-jou-daar aangelegd: Cupcakes, Rainbows, Cakepops: als het Teitlooswaardig was, pinde ik het. Af en toe schreef ik met behulp van die pins een blog met een thema: Halloween, Kerst, Herfst… zodat ik mijn vondsten met jullie kon delen.

Nu Maris met Teitloos stopt, vroeg ze of ik elke week op maandag een blogje wil schrijven voor Hare Maristeit: "Minke's Monday"Hoe kan je nou weigeren als er een dag naar je vernoemd wordt?! Dus vanaf nu elke maandag de leukste pins, de opvallendste vondsten en experimenten.

Tot snel,

Minke ♥

Geplaatst in Nieuws door

Minke Terpstra

Post Comments

Verstuur reactie
* Verplichte velden