Na regen komt zonneschijn!

20-07-2012 13:04

"Na regen komt zonneschijn!"
En oooooh.... WAT heeft het toch geregend de laatste weken!
Gelukkig is er voor komende week prachtig weer voorspeld; eindelijk kunnen we weer picknicken! Om dit te vieren, hebben we dit weekend een speciale zonnige actie!
Al onze Indian Summer Koeltassen (met bloemetjes of streepjes) zijn afgeprijsd van € 19,95 voor € 14,95 en de Indian Summer Wijnkoeltassen kosten nu tijdelijk € 9,25 i.p.v. € 12,95!
Indian Summer Koeltas met streepjesIndian Summer Wijnkoeltas met streepjesIndian Summer Koeltas met bloemenIndian Summer Wijnkoeltas met bloemen
Silly Chilly's Rice.dk 4 stuksBestel je op 20, 21, 22 of 23 juli 2012 een koeltas + een wijnkoeltas, dan krijg je er GRATIS een Silly Chilly Ice Pack van Rice.dk bij CADEAU!

Stuur na het afronden van je bestelling een mailtje naar 'luchtjehart@teitloos.nl' o.v.v. je ordernummer en laat ons weten of je een meloen, ijsbeer, kikker of vlinder wilt hebben.

Heb je al glazen voor bij je picknick?
De gekleurde plastic wijnglazen van Present Time zijn nu afgeprijsd van € 6,75 voor € 3,95 !
De vrolijke melamine bekers van Rice.dk in mooie kleurtjes en/of prtintjes zijn natuurlijk niet alleen leuk voor op een vrolijk gedekte tafel, maar ook uitstekend geschikt voor een picknick! Je scoort ze al voor € 2,95 !
Koop je op 20, 21, 22 of 23 juli een wijnkoeltas + 2 wijnglazen OF een wijnkoeltas en 2 melamine bekers, dan krijg je er OOK een gratis Silly Chilly Ice Pack bij!

Geplaatst in Nieuws door

Teitloos.nl

Post Comments

Verstuur reactie
* Verplichte velden