Even voorstellen: de nieuwe eigenaars van Teitloos.nl!

25-02-2014 11:53

 

overname teitloos.nlFoto: "The artists formerly known as 'Mr. & Mrs. Teitloos' dragen het stokje over aan de nieuwe eigenaren!"

Al zo lang ik me kan herinneren ben ik enorm fan van Deense merken als Rice, Bloomingville en House Doctor. Veel van mijn vrije uren besteedt ik online, speuren naar de meest mooie, unieke spulletjes voor in en om mijn huis in Den Haag.
Nadat ik in 2005 en 2009 twee meiden, Annabel en Lieselot, kreeg, werd ons hele huis steeds meer een echt “Happy” Home vol met vooral kleurrijke Rice spulletjes.


Tijdens mijn zoektochten, kwam ik ook vaak langs Teitloos.nl, een van mijn favorieten.
Toen ik hoorde dat de webshop een nieuwe eigenaar zocht, hoefde ik dus ook niet heel lang na te denken.
Ik had al zo vaak bedacht hoe leuk het zou zijn om mijn, hier en daar uit de hand gelopen, hobby om te zetten in een baan en de spulletjes waar ik zelf zo gek op ben via mijn eigen webshop te verkopen.

Het moest er dan nu toch maar eens van komen ….. helemaal toen ook mijn partner Arno en mijn kids het helemaal zagen zitten, was er geen weg meer terug.

keuken teitloos.nl

sfeerfoto lichtslinger

hangstoel mrs. teitloos.nl

kastje mrs. teitloos.nl

Het overnemen van Teitloos.nl was precies wat ik zocht. Heel veel ervaring met het runnen van een eigen shop heb ik niet, maar met mijn jarenlange ervaring op het net, zal het met de inkoop vast goedkomen. Arno zal de IT voor zijn rekening nemen. 
Maris Maria Renne, oprichter Teitloos.nl, zal samen met haar partner Seth James Haringa ons bijstaan achter de schermen, zeker ook op het gebied van social media, daar waar en wanneer nodig.  Hun enorme inzet en betrokkenheid tijdens en ongetwijfeld ook na de overname zijn ontzettend hartverwarmend.  Het wordt hard werken de komende tijd, maar wel met een enorme lach rond mijn mond. We zullen een aantal veranderingen, qua merken en assortiment, aanbrengen. 

Cleaning teitloos.nlmelamine cups RiceZuperzozial Kaarsen teitloos.nl

 

 We zijn heel erg benieuwd wat jullie daarvan zullen vinden. Wel blijft Teitloos.nl in basis dat wat het altijd geweest is, toegankelijk, kleurrijk, vrolijk en blij.

Wij hebben er ontzettend veel zin in. Kom je snel een kijkje nemen!

Mooie dag,

Team Teitloos.nl

Geplaatst in Nieuws door

Moniek van Schaik

Post Comments

2 artikel(en)

Suus

geplaatst op 27-02-2014 09:05
Enorm trots op mijn lieve vriendinnetje! Goed gedaan Mo! Zoen

Marit

geplaatst op 26-02-2014 12:17
Ik wens mullie veel succes en plezier met nu jullie teitloos! Maar dat gaat vast lukken!

2 artikel(en)

Verstuur reactie
* Verplichte velden