Save The Date!

20-11-2013 16:01

De webshop van Teitloos.nl is natuurlijk 365 dagen per jaar en 24 uur per dag geopend, alleen: wij hebben geen winkelpand of showroom om onze producten 'in het echt' te bekijken of om bestellingen op te halen.
Daarom vinden wij het leuk om te melden dat wij samen met de andere huurders van ons hypercreatieve bedrijvenverzamelgebouw een wel heel exclusief evenement hebben georganiseerd! Wij openen voor één middag een pop up showroom waar je 'live' kunt komen shoppen voor de feestdagen en je bent bij deze uitgenodigd!

Wat: "Stoflab's See, Try And Buy" evenement.
Eenmalig "live" shoppen en binnenkijken bij de webshops en creatievelingen in het pand van Stoflab. Exclusieve aanbiedingen, samples en outlets!


Wanneer: zondag 1 december van 12:00 tot 17:00

Waar: Hendrik Figeeweg 5-L in Haarlem (voormalig Kuyichi gebouw)

Entree + parkeren: GRATIS! Je moet wel een uitnodiging meenemen, tickets kun je HIER printen nadat je aanmelding is geregistreerd. 

LET OP: pinnen is op dit eenmalige evenement NIET mogelijk, neem dus voldoende contant geld mee om de meest exclusieve cadeautjes voor de feestdagen te scoren!

uitnodiging

Deelnemers: TeitloosLudduvudduInside Out Design by Sissa, Klein Haarlems Atelier, Sarah Rosier Jewelry, Fashionbridge, BennobellaFoxsiThe Postcard Asylum, Labfoto, Twentytoo, Christiana van LammerenNu-Besign, L00kaal007 en je mag gratis koffie proeven van Kayah!

teitloos

fashionbridge 

 foxsi

sarah rosier

the postcard asylum

labfoto

bennobella

kayah

zilalila

christiana van lammeren

ludduvuddu

klein atelier haarlem

nu-besign

lookaal007

Geplaatst in Nieuws door

Teitloos.nl

Post Comments

Verstuur reactie
* Verplichte velden