Shoplog RICE servies van Teitloos.nl + kortingscode

15-03-2014 11:44

RICE servieskast Hare Maristeit


Afgelopen week heb ik voor het eerst een bestelling geplaatst op Teitloos.nl

Ik riep al eerder enthousiast tegen vrienden dat ik er absoluut zou gaan shoppen na de heropening, maar iedereen vroeg zich af of dat niet moeilijk voor me zou zijn.

Het was voor mij helemaal niet raar om de webshop door te spitten en mijn winkelmandje te vullen.
We zijn inmiddels alweer een aantal weken verder en ik ben met zoveel andere dingen bezig, ik ben er echt oké mee.
Ik wist dat Moniek zich zou gaan richten op een ander assortiment producten en ik keek hier erg naar uit: ik had mijn oog al laten vallen op een aantal spulletjes.

Op dit moment staan er alleen nog producten van RICE in de webshop, en ik heb in de afgelopen paar jaren een enorme zwak voor dit merk ontwikkeld.
Ik was ook blij om te zien dat ze wat servies en bestek had toegevoegd, dat ik zelf nog niet in mijn bezit had. Kijk maar even mee naar mijn nieuwste aanwinsten:

shoplogteitloos1

DING DONG: de deurbel.
Zo leuk om zelf eens mee te maken hoe Teitloos klanten zich voelen, wanneer de postbode met een vrolijk verpakt postpakketje voor de deur staat! Het voelde als een cadeautje….

shoplogteitloos3

Ook na het openscheuren van het pakpapier en het openmaken van de doos, was het wederom een blije verrassing om te zien dat de inhoud ook zorgvuldig en vrolijk was verpakt!

shoplogteitloos4

Tadaa: een nieuw melamine diner + soepbord in de kleur pastelgeel, een setje van 6 melamine mesjes, een setje van 6 melamine lepeltjes en een roze siliconen ‘To Go’ deksel.
Ook zat er een leuk cadeautje bij: een bellenblaasje in de vorm van een race auto! Zo lief…

shoplogteitloos5

Ik vind het geweldig om diner,- en soepborden in verschillende kleuren te mix & matchen. Ik had al setjes melamine vorkjes en soeplepels, maar kleine lepels ( €8,60) en mesjes (€11,80) ontbraken nog aan mijn uitzet, dus nu is alles compleet!

melaminebeker

Met de roze siliconen deksel ben ik ook zooooooo blij! Hij past op alle melamine bekers (normaal formaat + latte cups) waardoor je dus je warme koffie of thee veilig mee naar buiten kunt nemen en kunt drinken, of ‘s zomers vliegjes e.d. uit je gekoelde limonadebeker kunt weren: ideaal!
De deksels kosten €4,80 per stuk en zijn ook verkrijgbaar in de kleuren groen en turquoise.

shoplog7

Toen ik bijna zingend en kwispelend (als ik een staart had) de bestelling aan het uitpakken was, hoorde ik Seth op de achtergrond mokken: ‘Hebben we nog niet genoeg borden…?’
Dit wuifde ik natuurlijk meteen weg, want dit is een typische ‘mannenreactie’.

shoplog8

Ook zou Seth na al die jaren beter moeten weten: wanneer je eenmaal begint met RICE servies, kun je niet meer terug. Er komen steeds nieuwe kleurtjes en printjes bij, en die wil je gewoon allemaal hebben!
Veel mensen kiezen voor een of twee kleuren die passen bij de rest van het interieur of servies, maar daar ben ik geen voorstander van. Mijn levensmotto is: ‘Less is BORING’ dus: hoe bonter, vrolijker en uitbundiger, hoe beter!

Melamine servies zie je wel vaker bij andere winkelketens in de schappen liggen, en ik heb in de afgelopen jaren zelf natuurlijk ook diverse merken getest. Natuurlijk begrijp ik wel dat veel mensen zwichten voor een goedkopere variant. Toch is het verschil in kwaliteit onbetaalbaar. Het melamine servies van RICE kan in de vaatwasser, kan tegen een stootje en blijft jarenlang mooi. In de zomer nemen wij het servies ook mee naar het strand of picknick in het park. Alles blijft gewoon onbeschadigd en mooi, in tegenstelling tot de goedkopere varianten die al vrij snel dof ogen na een paar keer afwassen, of zichtbare krassen tonen na een aantal keren gebruiken.
Kortom, ik ben om, maar dat was al wel duidelijk denk ik, als je de feed op mijn Instagram account bekijkt ♥

Ben jij net als ik ook zo gek van het Deense RICE? Dan heb je geluk, want op zaterdag 15 en zondag 16 maart krijg je 15% korting op ALLES van Teitloos.nl met deze code: HAREMARISTEIT
Ook leuk: bij besteding vanaf €30,- krijg je net als ik ook zo’n leuke bellenblaas cadeau!

Ook zijn Moniek en ik benieuwd naar jullie mening over Teitloos.nl sinds de heropening! Feedback, vragen en complimentjes horen wij graag in de comments!

Happy shopping!

bloglovinbuttonMeer Hare Maristeit op InstagramTwitter, Pinterest of Facebook.

Geplaatst in Nieuws door

Maris Maria Renne

Post Comments

Verstuur reactie
* Verplichte velden