Binnenkort in onze webshop!

04-07-2013 17:08

We zitten niet stil achter de schermen van Teitloos.nl! Afgelopen week zijn wij verhuisd naar een nieuw bedrijfspand en de komende weken gaan er 'oude' artikelen plaatsmaken voor heeeeel veel nieuwe producten (ja; dat betekent een flinke OPRUIMINGSALE!!!) en krijgt de website van Teitloos een make-over en andere indeling. 

Een tijdje geleden kondigden wij al aan, dat jullie binnenkort een nieuw assortiment producten in de webshop van Teitloos.nl mochten verwachten.
Vandaag lichten we een tipje van de sluier op: over 1 á 2  weken vind je een eerste selectie bakspullen van het mooie Italiaanse merk Silikomart!

silikomart
 ginger 

Silikomart is een begrip onder taartdoosjes en koekebakkers vanwege de unieke productlijnen en superkwaliteit. Waar wij bij Teitloos ook erg blij van worden: de producten zijn ook nog eens heel kleurrijk! 

ginger silikomart


Het hele jaar door zal het assortiment van Silikomart je blijven verrassen, zoals 3D bakblikken voor Gingerbread,- of Paashaas taarten, siliconen mallen om zelf echte bonbons of je eigen Magnum ijsjes te maken, handige matten voor macarons en whoopie pies en.... nog zoveel meer!

magnum ijsmallensilikomartNieuwsgierig? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om als eerste te horen wanneer de producten van Silikomart bij ons te koop zijn!

Zijn er al producten van Silikomart die je graag in onze shop zou willen zien? Stuur dan een mailtje naar marismaria@teitloos.nl en wie weet houden wij er rekening mee met onze inkooprondes!


macaron

macaron
Geplaatst in Nieuws door

Teiloos.nl

Post Comments

Verstuur reactie
* Verplichte velden