Social Sint

05-11-2012 10:05

SintteitEen verlanglijstje schrijven op papier en in je schoen stoppen, of subtiele hints laten vallen tegen je partner of ouders is zoooooo 2011!
Tegenwoordig doen we alles digitaal en via Social Media, dus; maak kennis met de 'Social Sint'!

De Teitloos Pieten gaan jullie de komende weken goed in de gaten houden op Twitter, Facebook en Pinterest, dus maak je verlanglijstje van Teitloos.nl goed zichtbaar!
Op 5 december 2012 verloot onze Sint maar liefst aan vijf mensen die zoet zijn geweest een of meer artikelen van hun verlanglijst!

Hoe het werkt leggen we graag hieronder even uit met duidelijke illustraties.

Kies in de webshop van Teitloos.nl een artikel (mag er ook meer dan 1 zijn natuurlijk!) t.w.v. maximaal € 25,- dat je graag op pakjesavond cadeau wil krijgen.
Bij ieder product staan onderaan de omschrijving 'social media buttons' die je kunt gebruiken om je cadeauwens te delen.


Twitter Delen via Twitter.

Klik op het Twitter logo, er verschijnt dan een nieuw venster met een link naar het product van Teitloos.nl (zie foto hieronder met het voorbeeld van de 'Coffee To Go Mug met Cupcakes")
Laat deze link staan en voeg als je wil nog een omschrijving toe (bijvoorbeeld 'Deze Cupcake Mok wil ik graag hebben!"). Vergeet in ieder geval niet om #Sintteit in je tweet te vermelden, zodat onze Twitter Pieten je verlanglijstje kunnen spotten!

 

Delen via Twitter

 

 

FacebookDelen via Facebook.

Klik onderaan de productomschrijving op het Facebook logo.
Er opent dan een nieuw venster (zie foto hieronder met het voorbeeld van de 'Angry Birds Kerstdecoratie') waardoor je het door jou gewenste artikel op jouw Facebook pagina kunt delen.
Let op de volgende dingen; noem Teitloos, zodat onze Facebook Pieten hier melding van krijgen!
Hoe doe je dat? Heel simpel; typ; '@Teitloos' en automatisch verschijnt 'Teitloos Webshops' in beeld. Klik ons aan, onze naam wordt blauw en wij krijgen melding van je post nadat je het bericht hebt gedeeld. Vergeet in ieder geval niet om #Sintteit te schrijven, zodat wij weten dat je dit artikel graag wil winnen!
how to FB


LET OP!

Meestal kun je meerdere afbeeldingen kiezen (zie foto; 'choose a thumbnail'), zorg ervoor dat je de juiste foto aanklikt!!!!
Rechtsboven op Facebook zie je staan of je deze post publiekelijk deelt of alleen met je vrienden. Onze Pieten zien alleen publiekelijk gedeelde posts waarin je ons hebt vermeld!

 

Pinterest
Delen via Pinterest.
Klik onderaan bij een productomschrijving van Teitloos.nl op de button 'Pin It'. Er verschijnt dan een nieuw venster waarin je kunt typen. Schrijf daar in ieder geval weer #Sintteit op!
Pinterest 'how to'

 

Dus ben je zoet geweest dit jaar en verdien je een cadeautje? Doe dan vooral mee zo vaak als je wilt en wie weet ben jij een van de gelukkigen van wie op Pakjesavond het digitale schoentje wordt gevuld....

De winnaars worden op 5 december 2012 in het Teitloos Blog bekend gemaakt en krijgen via onze Social Media kanalen persoonlijk bericht.

Succes allemaal; laat het heerlijk avondje maar komen, vol verwachting klopt ons hart....

Geplaatst in Nieuws door

Teitloos.nl

Post Comments

Verstuur reactie
* Verplichte velden