In Color we Trust

01-02-2015 10:18

RICE dk Spring & Summer collectie "In Color we Trust"

Rice pink products 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RICE is een super vrolijk, hip, eigentijds, gekleurd, happy merk uit Denemarken. Zo lang als ik me kan herinneren ben ik al enorme fan van de kleuren, prints & vormen van dit merk. De oprichtster van RICE en schrijfster van het boek "Happy Home" is Charlotte Hedeman Gueniau. Haar merk & haar huis zijn voor mij een enorme inspiratiebron om meer kleur en prints toe te voegen aan mijn huis & leven. De foto's van haar eigen huis in het boek Happy Home zijn een fantastisch naslagwerk. Vaak blader ik door het boek om deeën op te doen.


Meloen & Citroenen

Meloenen & citroenen Rice Dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zo is ook de voorjaarscollectie 2015 een enorme explosie van heldere kleuren en kekke designs. Niet voor niets heeft de collectie de naam "In Color we Trust" meegekregen. De rode draad door deze collectie zijn citroenen & meloenen. Deze vruchten komen door de hele collectie steeds terug. Zo zijn er pannenlappen, keukenschorten, quilts, kussentjes en gehaakte slingers.

Slinger gehaakt meloen Rice DenemarkenKeukenschort Meloen en Citroenen RicedkKeukenschort meloen Rice denemarkenKoeltas Citroen Rice slinger citroenen

 

 

 

 

Rieten meubelen uit grootmoederstijd

furniture outside Rice denemarken 2015 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vorig jaar kwam RICE al uit met een fijne nieuwe lijn velours meubelen met sofa's, stoelen en poefen in roze, grijs en petrolblauw. Voor de voorjaarscollectie steekt Rice de rieten meubelen uit grootmoederstijd in een hip nieuw jasje. Het resultaat is geweldig; een bankje, loungestoel en koffietafel in koraalroze met witte afwerking of in jadegroen met paars. 

 

Melamine servies & bestek

Melamine cups riceLepels rice dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gelukkig is ook in deze collectie het melamine servies en bestek niet vergeten. Mooie nieuwe printjes en kleuren maken van het bekende melamine weer echt een feest. Ook dit jaar kon ik het weer niet laten de nodige lepeltjes, mesjes, vorkjes, schaaltjes, bekers, bordjes en taartplateaus aan te schaffen om mijn collectie nog "completer" te maken.

melamine mesjes RiceBord melamine RiceCupcake stand ricemelamine schaaltje Rice retro bloemset van 6 bekers melamine rice dk

 

 

 

 

Just play....not only for the kids

Games Rice denemarken
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Een van de terugkerende thema's van RICE is
stay playful! met vrolijke artikelen voor de kinderkamer of om heerlijk mee te spelen. Niet alleen heel erg leuk voor de kleine RICE fans, maar zeker ook voor de grote.

vloerkleed Rice handgemaaktOpbergtas Rice

 Wanddecoratie Neushoorn Rice Denemarken  Bubble gun Rice Denemarken croquetspel rice denemarken

 

 

Hopelijk heb ik je kunnen laten zien waarom ik zo dol ben op het Deense RICE. Door de vrolijke kleuren en designs toveren zij iedere dag een glimlach op mijn gezicht. En dat is toch zeker een goede reden om aan iedere dag een beetje kleur toe te voegen....


Geplaatst in Nieuws door

Moniek van Schaik

Post Comments

Verstuur reactie
* Verplichte velden