STRAND

28-05-2015 09:32

IK GA NAAR HET STRAND EN NEEM MEE...

beach bag RICE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vanaf volgende week kunnen we dan eindelijk voor een langere periode de ZON in ons landje vewachten. Voor ons betekent dat weer heerlijke lange dagen aan het strand. Lekker loom samen op een kleedje met lekker hapjes en drankjes binnen handbereik. Met zijn allen bouwen we enorme zandkastelen, lezen we stapels boeken, zwemmen in de zee, bbq'en we en doen we een dutje. Alleen al de geur van zonnebrand doet me altijd al aan deze heerlijke momenten denken.
 

melamine cups on the Beach RICE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zo'n zonnige stranddag wordt natuurlijk nog veel leuker met een grote mand vol vrolijke kleurrijke producten van RICE.

Een grote mand (€ 43,90) vol met vrolijke melamine bekers (in verschillende kleuren € 4,20 of met print € 5,00), houten wegwerpbestek (€ 8,00 per 24 stuks), picknickborden (€ 9,00 per 6 bordjes), X-large melamine lunchbox (€ 49,90 per stuk) voor salades en aardbeitjes, kleurige koeltassen (€ 19,90 per stuk), zachte quilts (€ 99,00) en blij waterspeelgoed voor de kids (€ 5,90 per stuk). 

 

Rieten mand DOT RICEmelamine cupmelamine cup small flowers RICEhouten bestek RICEpicknick bordjes

lunchbox RICE
Koeltas RICE

kids bubble gun RICE

 

 

 

Om je deze zomer een beetje op weg te helpen met de aanschaf van deze geweldige strandproof spulletjes, ontvang je tot met 30 juni 2015 met de code STRAND 15% zomerkorting op je bestelling.

Geniet deze zomer volop van ZON, ZEE & STRAND!

Geplaatst in Nieuws door

Teitloos.nl

Post Comments

Verstuur reactie
* Verplichte velden