Update Overname Teitloos.nl

17-02-2014 20:39

 

Overname Teitloos.nlIn januari maakten wij bekend, dat wij gaan stoppen met de webshop van Teitloos.nl en dat de site & shop te koop waren.
Inmiddels zijn we een aantal weken verder en zijn we blij te mogen mededelen dat wij een ONTZETTEND LEUKE nieuwe eigenaar hebben gevonden!

Een bijzonder leuke vrouw, die het anders dan wij, maar zeker net zo leuk gaat doen.

Ik heb haar al diverse malen gesproken en ben erg enthousiast over haar plannen. Ook ben ik ervan overtuigd dat jullie haar ideeën en de nieuwe producten net zo gaaf zullen gaan vinden als ik. Meer info over deze mystery lady blijft nog even geheim, komende week gaan wij haar uitgebreid aan jullie voorstellen.

Ik krijg veel reacties en berichtjes via social media, met 'sippe emoticons'. Dit vind ik ontzettend lief en hartverwarmend, want natuurlijk heb ik af en toe ook momenten dat ik 'even moet slikken'. Zoals vandaag bijvoorbeeld, toen ik voor de allerlaatste keer in ons geweldige kantoor met de knalroze vloer de bestellingen inpakte. Natuurlijk laat dat me niet koud!
Toch moet niemand verdrietig zijn (voor mij of voor Teitloos), want ieder einde betekent nou eenmaal ook.... een nieuw begin! En daar was ik enorm aan toe: nieuwe uitdagingen, nieuwe inspiratie en even helemaal 'vrij' zijn.

Ook ben ik sinds januari fanatieker gaan bloggen ( www.haremaristeit.nl ) en hier haal ik erg veel plezier en voldoening uit! Alleen al door de leuke reacties van mensen, moet ik me beheersen om niet iedere dag iets te posten of op zoek te gaan naar nieuwe inspiratie.

Overname 2 teitloos.nl


Wat praktische en huishoudelijke mededelingen: de definitieve overname/verkoopdatum van Teitloos.nl is op donderdag 20 februari.
Vanaf woensdag 19 februari 15:00 tot zaterdag 1 maart 12:00 is het niet meer mogelijk om bestellingen te plaatsen in de webshop.
Wel kun je de site gewoon bezoeken zoals altijd, stiekem al een beetje gluren naar al het moois wat er komen gaat, en de veranderingen van alle gegevens volgen.
Voor alle producten die nu afgeprijsd zijn of in de SALE staan geldt dat ze NIET meer bestelbaar zijn na 19 februari: OP = dus ECHT opperdepop.

Als je het leuk vind om op de hoogte te blijven van mij of meer backstage info wil volgen omtrent de overname van Teitloos.nl, kun je mij volgen via InstagramTwitter, Facebook en natuurlijk via mijn blog Hare Maristeit.
Meer updates volgen snel, tot dan: veel liefs en iedereen bedankt voor alle leuke en lieve reacties!

Maris Maria Renne 

* Bronnen afbeeldingen: Studio Sjoesjoe & Coeur Blonde. 

Geplaatst in Nieuws door

Maris Maria Renne

Post Comments

Verstuur reactie
* Verplichte velden