VERHUIZEN...

05-07-2015 15:01

VERHUIZEN...

Verhuizen Teitloos

Al een aantal jaar waren wij op zoek naar een huis dichterbij het strand. Vanuit Ypenburg in Den Haag, waar we nu wonen moeten we nog steeds een half uurtje met de auto rijden voordat we het zand onder onze voeten voelen...en dat is voor ons, als echte strandliefhebbers, toch echt veel te lang.

Na lang zoeken was het daar dan ineens...ONS DROOMHUIS en dat op maar 5 fietsminuten van het strand van KIJKDUIN. Nou ja, was het daar INEENS, dat is iets te optimistisch, want het huis moet nog worden gebouwd. Het zal ergens eind volgend jaar (2016) klaar zijn.

Keuken Teitloos

 

Het betekent dat wij ons huidige HAPPY HOME gaan verkopen en dat is leuk, spannend, maar ook best een beetje verdrietig, want wat hebben we hier fijn gewoond en wat was het een gezellig & knus huis. Helemaal nu ik de verkoopfoto's van de makelaar heb ontvangen, moet ik toch echt wel even slikken en voel ik een knoop in mijn maag. Toch overwint het gevoel dat we gaan verhuizen naar een geweldig nieuw huis, op een geweldige plek en dat ik weer helemaal opnieuw kan beginnen met inrichten en dat is toch wel heel erg leuk.

Ik zal een aantal van de de foto's van de makelaar met jullie delen. Natuurlijk binnenkort meer verhalen over wat er allemaal op ons pad komt de komende periode.

Teitloos TuintjeSlaapkamer AnnabelKamer LieselotVerhuizen met Teitloos

 

 

 

Toilet Teitloos

Living Teitloos

Geplaatst in Nieuws door

Teitloos.nl

Post Comments

1 artikel(en)

Tiina Inget-Luikku

geplaatst op 06-01-2016 17:24
Hello!

Is this you, Moniek? And is this your home?

So cute! Full of happy colours :)

Tiina from Finland

1 artikel(en)

Verstuur reactie
* Verplichte velden