Teitloos

 Teitloos 2.0 Logo
onze missie is om met de spulletjes uit onze shop een beetje kleur, glitter en magie toe te voegen aan de dagelijkse dingenBij Teitloos vind je bij de allernieuwste, kleurrijkste & vrolijkste RICE collecties, maar natuurlijk hebben we ook een aantal echte RICE "golden oldies". Deze vinden wij stiekem toch het leukst. Ook zullen wij in de komende periode steeds meer nieuwe kleurrijke merken aan ons assortiment toevoegen. Houd deze dus in de gaten.

De producten van RICE zijn fun, funky and functional, en worden gemaakt vanuit het idee dat je hét verschil kunt maken in de wereld door op een verantwoorde manier zaken te doen. Een aantal producten van RICE wordt dan ook gemaakt in ontwikkelings-landen door de lokale bevolking, die daar werken onder goede werkomstandigheden.

’no-one can help everyone but everyone can help someone’, ...... and that's oh so true.

Hopelijk word ook jij blij van onze kleurrijke webshop met alle mooie, vrolijke spullen. En heb je vragen of opmerkingen, neem gerust contact met ons op!

Team Teitloos


Teitloos is ook actief op Social Media. Vooral op Facebook heeft Teitloos een grote fanbase. Kijk ook eens op Instagram & Pinterest voor vrolijke inspiratie.