Teitloos

 Teitloos 2.0 Logo
onze missie is om met de spulletjes uit onze shop een beetje kleur, glitter en magie toe te voegen aan de dagelijkse dingenAl jaren ben ik een enorm groot bewonderaar van Charlotte Hedeman-Gueniau, founder van het hippe & kleurrijke Deense merk RICE. In Nederland kon ik eigenlijk nooit echt de RICE producten vinden die ik zocht, niet in winkels, maar eigenlijk ook niet online. Hoe vaak ik niet wel gedacht heb, "hmmm, zou ik zelf...." of "dát zou ik best zelf kunnen, toch?".  Eindelijk heb ik toen eind 2013 de stoute schoenen aangetrokken en contact gezocht met de Nederlandse Sales Manager van RICE. En 3 maanden later, op 1 maart 2014 ging Teitloos online.

Nu vind je bij Teitloos de allernieuwste, kleurrijkste & vrolijkste RICE collecties, maar natuurlijk hebben we ook een aantal echte RICE "golden oldies". Deze vind ik zelf stiekem vaak toch nog het leukst. Met Teitloos heb ik echt letterlijk meer COLOR, GLITTER & MAGIC in mijn leven gekregen. 

De producten van RICE zijn fun, funky and functional, en worden gemaakt vanuit het idee dat je hét verschil kunt maken in de wereld door op een verantwoorde manier zaken te doen. Een aantal producten van RICE wordt dan ook gemaakt in ontwikkelings-landen door de lokale bevolking, die daar werken onder goede werkomstandigheden.

’no-one can help everyone but everyone can help someone’, ...... and that's oh so true.

Hopelijk word ook jij blij van onze kleurrijke webshop met alle mooie, vrolijke spullen. En heb je vragen of opmerkingen, neem gerust contact met ons op!

Moniek

 

     
Teitloos is ook actief op Social Media. Vooral op Facebook heeft Teitloos een grote fanbase. Kijk ook eens op Instagram & Pinterest voor vrolijke inspiratie.